← Come back to CYSEND.com online top up
Telegram
Start chat

Mbushje Vala mund t’u dërgoni të afërme tuaj në Kosovë edhe nga Zvicra

Doni të komunikoni shpejt dhe pa telashe me familjet tuaja? Doni të keni mbushje Vala sapo të shkelni në Kosovë?

Këtë do ta keni ende pa e nisur rrugëtimin tuaj drejt vendlindjes. Nga Zvicra ju mund ta mbushni telefonin e juaj me mbushje Vala me çmime të njëjta sikurse në Kosovë. Ju mund të blini mbushje Vala dhe pako interneti të Valës kudo nëpër Zvicër.

Mjafton të shkruani në This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. dhe do të shihni se ku e keni pikën më të afërt ku mund të blini mbushje Vala. Po ashtu ju mund të blini mbushjen edhe nëpërmjet versionit online në webfaqen www.cysend.com

Ju ofrohen mbushje nga 1 euro e deri në pakot prej 20 eurosh, përfshirë edhe internetin. Kjo është një mundësi që nuk e keni pasur më herët.

Mbushje Vala mund t’u dërgoni të afërme tuaj në Kosovë edhe nga Zvicra.

Bëjeni më të lehtë komunikimin me njerëzit e zemrës në Kosovë. Gëzojini ata me një mbushje apo pako interneti! Dhuratë më të mirë nuk ka! Gëzojeni prindërit, gjyshërit apo edhe të dashur të tjerë.

Ky shërbim i lehtë dhe i shpejtë mundësohet nëpërmjet marrëveshjeve që kompania Vala ka bërë me partnerët e saj në Zvicër. Vala sjellë mbushjet tek ju, në shumë kioska nëpër në Zvicër.

Pika të tilla të shitjes së shpejti do të ketë në gjithë Evropën.

Vala është e Kosovës!